Doosletters Alblasserdam

Doosletters Alblasserdam

Goed opvallen in de winkelstraat of op het bedrijventerrein gebeurt niet zomaar. Maar als u wilt opvallen, waarom dan niet gelijk uitpakken? Met doosletters in Alblasserdam geeft u uw gevel extra flair en zorgt u voor herkenbaarheid. Al sinds 2010 zorgen de specialisten van Illumnia Signs ervoor dat grote (licht)reclameprojecten snel en met goed resultaat worden opgeleverd. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor het laten beletteren van uw gevel in Alblasserdam met kwalitatieve doosletters. Uiteraard speciaal voor u op maat gemaakt!

Welke doosletter past bij uw design?

Doosletters vindt u er in allerlei soorten en maten. Het is echter wel belangrijk dat de gekozen soort doosletter past bij uw huisstijl. Dat wil zeggen dat uw huisstijl altijd zo goed mogelijk tot zijn recht moet kunnen komen. Voor sommige logo’s en designs betekent dat dat verlichting geen goede optie is, terwijl verlichting zich juist wel goed leent voor weer andere designs. Bij Illumnia Signs geven we u professioneel advies op maat, waarna we aan de slag gaan met het op maat maken van uw doosletters in Alblasserdam en omstreken.

  • Onverlichte doosletters: verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en diktes. Deze doosletters woorden vooral met kunststof of aluminium vervaardigd. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze letters niet verlicht en vallen dus ook minder op in het donker.
  • Indirect verlicht: bij deze soort zit de verlichting in de doos, maar straalt het licht vanaf de letter naar achteren. Hierdoor ontstaat een mooie gloed om de letters heen.
  • Direct verlicht: hierbij wordt het deksel van de letter gehaald om de verlichting binnenin de letter zelf te plaatsen. De letters worden egaal verlicht en vallen extra op.

Doosletters in Alblasserdam laten produceren en plaatsen door Illumnia Signs?

Bij Illumnia Signs nemen we graag het hele (licht)reclameproject van u uit handen. Onze klanten kunnen niet alleen bij ons terecht voor het produceren en leveren van doosletters in Alblasserdam en omstreken, maar ook voor het verlenen van advies en informatie. Indien gewenst verzorgen wij ook de vergunningsaanvraag voor uw doosletters bij de desbetreffende gemeente. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte?

    Aanvraag voor:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)