Led doekbakken Barendrecht

Led doekbakken Barendrecht

Opvallen is tegenwoordig erg lastig. Onze hele wereld bestaat immers uit reclame. Een vorm van reclame die echter wel altijd werkt, is het gebruik van doeklichtbakken. Door hun redelijk grote oppervlak en het gebruik van felle kleuren zijn deze lichtgevende doeken vrijwel altijd succesvol in het trekken van de aandacht van voorbijgangers. Maar ook als het licht is en het niet nodig is om de verlichting aan te zetten, vallen deze doeklichtbakken goed op door hun formaat en vorm. Bij Illumnia Signs bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve led doekbakken in Barendrecht en omgeving, in alle soorten en maten. Al sinds 2010 zijn wij dé expert op het gebied van grote lichtreclameprojecten.

Doeklichtbakken op maat

Led doekbakken in Barendrecht worden doorgaans gemaakt van vinyldoek dat is versterkt met PVC. Ook is het vaak beschermd tegen uv-straling, om zo verkleuring van het doek tegen te gaan. Het lichtwerk vindt plaats aan de achterkant ofwel de binnenkant van het doek. Hier werken led-lichtjes samen om uw logo en huisstijl op te lichten en te vertonen aan voorbijgaand publiek. Ze zijn vochtbestendig en bestemd tegen diverse weersomstandigheden die in ons kikkerlandje kunnen voorkomen. Daarmee zijn led doekbakken een goede reclameinvestering: het is immers een vorm van reclame die letterlijk dag en nacht voor u werkt. En het valt ook nog eens erg op. Twee vliegen in een klap, dus! Op de doeklichtbakken kunt u uw logo, bedrijfsnaam of andere informatie laten drukken. Naast de standaard vormen en formaten, is het ook mogelijk om de lichtbak te laten maken in de vorm van uw logo.

Led doekbakken in Barendrecht door Illumnia Signs

Onze klanten kunnen niet alleen bij ons terecht voor het produceren, leveren en installeren van led doekbakken in Barendrecht en omgeving. Onze diensten bestaan ook uit het verlenen van advies op maat, voor de beste reclame voor uw merk of bedrijf. Voor lichtbakken en het gehele traject daar omheen, inclusief vergunningsaanvragen, kunt u het beste terecht bij de experts van Illumnia Signs! Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte?

    Aanvraag voor:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)