Led reclame Rotterdam

Led reclame Rotterdam

Het doel van de reclame is natuurlijk om de aandacht van voorbijgangers te trekken, het liefst met name die van uw doelgroep. Maar tegenwoordig is dat lang niet zo gemakkelijk meer. Onze wereld bestaat namelijk voor een groot deel uit reclame. Om toch op te kunnen vallen, is het belangrijk om creatief om te gaan met uw mogelijkheden. Heeft u een bedrijfspand? Dan kunt u dit middel inzetten om extra op te vallen tussen de omringende bedrijfspanden. Hoe? Met led reclame in Rotterdam natuurlijk! Voor led reclame op maat bent u bij Illumnia Signs aan het juiste adres. Al sinds 2010 zijn wij dé expert op het gebied van grote lichtreclameprojecten in de regio van Alblasserdam en omstreken.

Vele mogelijkheden

U kent ze vast wel: de lichtgevende borden in het donkere straatbeeld. Dat is ook niet zo gek, want dit is een van de beste manieren om op te vallen met uw bedrijf. Sommige van deze reclameletters zijn van neon of zelfs tl, maar tegenwoordig wordt led als de duurzaamste van de drie beschouwd. Led is ook zeer geschikt voor het gebruik van felle kleuren, die sneller de aandacht trekken dan neutrale kleuren. Zeker wanneer de boel verlicht is. Er zijn verschillende vormen van lichtreclame met led, zoals reclameletters en lichtbakken. Op de lichtbak kunt u uw logo, bedrijfsnaam of andere informatie laten drukken. In het donker brandt er van binnenuit licht, waardoor de opdruk duidelijk zichtbaar wordt. Zo valt u altijd op, of het nu licht of donker is!

Led reclame in Rotterdam door Illumnia Signs

Er zijn maar weinig reclamemiddelen die de aandacht zó snel en gemakkelijk trekken als opvallende led reclame. Met led reclame staat uw bedrijf in Rotterdam letterlijk dag en nacht in de schijnwerpers. Of het nu nacht is of gewoon een donkere regendag, u wordt altijd opgemerkt door voorbijgangers. Illumnia Signs staat voor u klaar om u te voorzien van led reclame – en andere soorten lichtreclame – op maat. Onze klanten kunnen niet alleen bij ons terecht voor het produceren, leveren en installeren, maar ook voor het verlenen van advies en informatie omtrent vergunningen. Indien gewenst verzorgen wij ook de vergunningsaanvraag voor uw gevelreclame bij de desbetreffende gemeente. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte?

    Aanvraag voor:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)