Lichtbak met logo Nederland

Lichtbak met logo Nederland

Uw bedrijfslogo is de essentie van uw onderneming, u wilt het ongetwijfeld op een bijzondere manier laten opvallen. Het staat als het herkenningspunt van uw bedrijf en verdient speciale aandacht. Met een lichtbak die uw logo belicht, kunt u uw bedrijfsimago nog krachtiger in de schijnwerpers zetten, zelfs als de zon onder is gegaan. De toegevoegde verlichting geeft uw logo een extra dimensie, waardoor u opvalt in de winkelstraat, op een industrieterrein of langs de weg. Voorbijgangers zullen uw logo beter onthouden, wat cruciaal is voor het aantrekken van potentiële klanten. Als uw bedrijf zich in Nederland of nabijgelegen gebieden bevindt kunnen wij een lichtbak met logo voor u produceren.

Laat uw logo opvallen!

Uw bedrijfslogo is de kern van uw identiteit en u wilt het op de best mogelijke manier aan de buitenwereld presenteren. Bij Illumnia Signs bieden we de mogelijkheid om lichtbakken in diverse afmetingen en vormen op maat te laten maken. Bovendien hebben we een uitgebreid kleurenpalet waaruit u kunt kiezen om uw logo optimaal te laten stralen. We gaan graag met u in gesprek om te bepalen welk ontwerp het beste bij uw behoeften aansluit. Onze lichtbakken worden vervaardigd van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden, waardoor ze duurzaam en robuust zijn. Als u kiest voor een lichtbak met ledverlichting, kunt u bovendien op kosten besparen, dankzij de energiezuinige eigenschappen ervan. Bij Illumnia Signs staan we voor vakmanschap en maatwerk. Voor een lichtbak met logo in Nederland en omstreken wij staan voor u klaar!

Voor een lichtbak met logo in Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een lichtbak met uw logo in Nederland of nabije omgeving? Dan kunt u bij ons terecht! De lichtbak word helemaal aangepast op uw behoefte en wensen. Graag helpen wij u met het uitzoeken van de juiste kleuren, vormen en lettertype, daarnaast produceren en installeren we de reclame op de door u gekozen locatie. Illumnia Signs staat voor u klaar met een team van kennis en ervaring.  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen?  Dan kunt u ons contactformulier invullen of mailen naar info@illumnia-signs.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 078-200 15 25. Met veel plezier staan wij u graag te woord!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

    Aanvraag voor:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)