Lichtbakken Zuid-Holland

Lichtbakken Zuid-Holland

U kent ze vast wel: wanneer u over een winkelboulevard of door een winkelstraat loopt, ziet u allerlei borden boven de gevels van winkels en panden. Hierdoor kunt u precies zien welke winkel op welke plek in de straat zit. Deze borden worden lichtbakken genoemd en kunnen, zoals de naam al doet vermoeden, zowel overdags als ’s avonds en ’s nachts ingezet worden ter bewegwijzering. Vooral in de winter, wanneer de avond al vroeg valt, is het handig om met een lichtgevend bord de aandacht van voorbijgangers te kunnen trekken. Bij Illumnia Signs bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve lichtbakken in Zuid-Holland en omgeving, in alle soorten en maten. Al sinds 2010 zijn wij dé expert op het gebied van grote lichtreclameprojecten.

Lichtbakken op maat

Het voornaamste doel van lichtbakken is om klanten naar uw pand in Zuid-Holland te trekken en hen de weg ernaartoe te wijzen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de lichtbak in uw eigen huisstijl wordt gemaakt. Dat is immers een herkenningspunt voor veel van uw klanten en voorbijgangers. Daarnaast zorgt een opvallende lichtbak met uw huisstijl voor meer naamsbekendheid. Kortom: het is van groot belang dat uw lichtbak voor u op maat wordt gemaakt. Illumnia Signs produceert en installeert zo’n duizend lichtbakken per jaar en dit is dan ook zeker één van onze expertises! Op de lichtbak kunt u uw logo, bedrijfsnaam of andere informatie laten drukken, van binnenuit brand er licht, waardoor de opdruk duidelijk zichtbaar wordt. Naast de standaard vormen en formaten, is het ook mogelijk om de lichtbak te laten maken in de vorm van uw logo.

Lichtbakken in Zuid-Holland door Illumnia Signs

Onze klanten kunnen niet alleen bij ons terecht voor het produceren, leveren en installeren van lichtbakken in Zuid-Holland en omgeving. Onze diensten bestaan ook uit het verlenen van advies op maat, voor de beste reclame voor uw merk of bedrijf. Voor lichtbakken en het gehele traject daar omheen, inclusief vergunningsaanvragen, kunt u het beste terecht bij de experts van Illumnia Signs! Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte?

    Aanvraag voor:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)