Neon lichtreclame Gorinchem

Neon lichtreclame Gorinchem

Iedereen wil opvallen met zijn of haar bedrijf. Er zijn echter maar weinig reclameopties die de aandacht zó snel en gemakkelijk trekken als neon lichtreclame. Met neon lichtreclame staat uw bedrijf in Gorinchem letterlijk dag en nacht in de schijnwerpers. Of het nu nacht is of gewoon een donkere regendag, u wordt altijd opgemerkt door voorbijgangers. Voor neon lichtreclame op maat bent u bij Illumnia Signs aan het juiste adres. Al sinds 2010 zijn wij dé expert op het gebied van grote lichtreclameprojecten in de regio van Alblasserdam en omstreken.

Vele mogelijkheden

Lichtreclame is mogelijk in vele verschillende soorten en maten. De soort die het meest opvalt, is uiteraard neon lichtreclame. Lichtreclame komt vaak voor in de winkelstraten en op bedrijventerreinen. Mede daarom is het belangrijk om, waar mogelijk, extra uit te pakken wat betreft uw lichtreclame. Neon lichtreclame in Gorinchem zorgt ervoor dat ook uw pand opgemerkt wordt. Felle kleuren trekken immers sneller de aandacht dan neutrale kleuren, zeker wanneer de boel verlicht is. Verder zijn er ook verschillende vormen van lichtreclame, zoals reclameletters en lichtbakken. Op de lichtbak kunt u uw logo, bedrijfsnaam of andere informatie laten drukken. In het donker brandt er van binnenuit licht, waardoor de opdruk duidelijk zichtbaar wordt. Illumnia Signs produceert en installeert zo’n duizend lichtbakken per jaar. Dankzij deze ervaring kunnen de specialisten van Illumnia Signs lichtbakken volledig naar wens en op maat produceren.

Neon lichtreclame in Gorinchem door Illumnia Signs

Door uw bedrijfspand te laten voorzien van neon lichtreclame valt u op en kunt u uw huisstijl gemakkelijk kenbaar maken. Dit soort 24/7-reclame zorgt voor herkenbaarheid bij de consument, zowel overdag als in het donker. Wij van Illumnia Signs staan voor u klaar om u te voorzien van lichtreclame op maat. Onze klanten kunnen niet alleen bij ons terecht voor het produceren, leveren en installeren, maar ook voor het verlenen van advies op maat. Ook van advies en informatie omtrent vergunningen kunnen wij u voorzien, indien gewenst verzorgen wij ook de vergunningsaanvraag voor uw gevelreclame bij de desbetreffende gemeente. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte?

    Aanvraag voor:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)