Il Mercato & Restaurant Kita

Ambachter verzorgt de licht- reclames van il Mercato en Kita

Arno Scheffer (illumnia signs) staat samen met Linsey van Dijk (restaurant Kita) vol trots bij een door zijn bedrijf gerealiseerde lichtreclame.

Zoals bekend, heeft de Willaerts Group op het Noordeinde bij de Waterbus een tweetal splinternieuwe restaurants geopend, te weten il Mercato en Kita. Toen Ambachter, Arno Scheffer, de plannen had vernomen van de Willaerts Group, leek hem dat een mooi moment om eens een balletje op te gooien bij ze. Dit was dan ook geen ‘ver’ balletje want het kantoor van de Willaerts Group is gevestigd in Alblasserdam en dan wel pal naast de werkplaats van zijn bedrijf, illumnia signs.

Ondanks de tijdsdruk (want het is toch wel prettig als e.e.a. nog voor de opening wordt uitgevoerd), is het toch gelukt om de lichtreclames op tijd te realiseren.

Voor il Mercato is gekozen voor lichtreclames, hangend achter de ramen. De gebruikte systemen hebben de voordelen van LED verlichting, maar de ‘looks’ van Neon. Bij Kita is gekozen voor een systeem waarbij het paneel in de zelfde kleur als de gevel is gebracht, maar waarbij het logo toch nog verlicht is.

Het resultaat mag er zijn!

Fotografie: Leonard van der Kuijl
Bron: Weekblad de Brug