Nugteren Logistics

Nugteren Logistics

Maatwerk contourverlichting!

๐–๐ข๐ฃ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง, ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ˆ๐ฅ๐ฅ๐ฎ๐ฆ๐ง๐ข๐š ๐’๐ข๐ ๐ง๐ฌ, ๐ญ๐ซ๐จ๐ญ๐ฌ ๐จ๐ฉ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐  ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ฎ๐ ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐‹๐จ๐ ๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐œ๐ฌ.

Grotere en zwaardere reclameobjecten halen zij op bij onze fabriek om deze vervolgens samen met ons op locatie te installeren met behulp van hun autolaadkraan. Erg verheugd waren we dan ook toen de vraag vanuit Nugteren Logistics kwam, om ook voor hen zelf de dak reclame en controur verlichting van het pand te verzorgen.

Aangezien wij distributeur en installateur zijn van Lucoled, was de keuze voor het product Lucoline (contourverlichting) snel gemaakt. De in totaal 350 m Lucoline is door Nugteren Logistics zelf gemonteerd. De dak reclame had wat meer voeten in de aarde. Omdat het dak niet geschikt is om veel ballast op te leggen, en het bovendien enorm kan waaien aan de rivier de Noord, hebben we de hulp ingeschakeld van ons vaste ingenieursbureau. Samen met hen zijn wij tot een maatwerk-constructie gekomen welke geschikt is voor de lichtreclame van Nugteren Logistics.

Uiteindelijk is voor het hijswerk bij de installatie uiteraard gebruik gemaakt van de autolaadkraan van Nugteren Logistics zelf.

Geรฏnteresseerd in onze producten of diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.